sâmbătă, 7 februarie 2015

Fifty Shades Of Grey - jut a few more days

   

   Nu știu de voi dar eu mor de nerăbdare să vad filmul acesta. Mi-au plăcut destul de mult și cărțile, deși nu sunt tocmai printre preferatele mele. Nu-mi vine să cred că mai sunt doar câteva zile până îl voi vedea, parcă mai ieri numai ce apăruse trailerul.




 

3 comentarii:

  1. Eu aș vrea să-l văd, și nu prea. Oscilez în a o face, sau a lăsa acțiunea din primul volum să se desfășoare așa cum mi-am imaginat-o eu. Sunt niște aspecte care mă fac să nu-mi doresc să-l văd. Oricum, la cinema nu mă voi duce să-l văd, deoarece nu-mi doresc ca atunci când voi ieși din sală, să regret că am dat banii pe el. Aici am reușit să fiu ușor influențată de nota pe care a primit-o pe Imdb, în jur de 3,6, dacă nu mă înșel, dar și din cauza altor păreri din partea americanilor. Dar dacă mă voi gândi să-l văd totuși, o voi face pe laptop, atunci când va apărea. Dar dacă tu îl vei vedea, mi-ar plăcea să-ți știu părerea. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l-am vazut, daca pleci de la premiza ca va fi bun sau foarte bun vei fi dezamagita. E un film ok.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am văzut între timp filmul. Nu pot spune că sunt foarte dezamăgită de el, a fost ok, deşi mă aşteptam la mai mult. Nu regret că am dat banii.

    RăspundețiȘtergere