marți, 9 septembrie 2014

În curând: Partea I din seria Rephelimii


   Editura Herg Benet se pregătește să ne încânte în această toamnă cu o nouă serie fantasy. După Ultima Vrăjitoare din Transilvania - Anna Vary, Oameni, îngeri şi demoni - Lina Moacă, Ultimul avanpost - Lavinia Călina, Specimenul - Andrei Trifănescu și multe alte cărți faine, în colecția Cărțile Arven va apărea în luna octombrie o nouă serie semnată Simona Stoica.

Descriere:

   Foc și Cenușă. Lumină și Întuneric. Pasiune și Obsesie.

   În străvechea cetate din Haven, Rephelimii, un grup de asasini conduși și instruiți de Azazeal Vellenhall, încearcă să împiedice declanșarea unui război cu Cele Zece Orori. Jack Harper, liderul lor, este trimis dincolo de Voal, pentru a o găsi pe nepoata lui Azazeal – tânăra Desiree, cea de a Treia Cheie a Havenului. Însă când descoperă misterele care înconjoară conacul Wolfmaner și cine e răspunzator pentru crimele săvârșite în urmă cu 150 de ani, Desiree refuză să își accepte moștenirea și să înfrunte trecutul. Jack nu are de gând să renunțe și ar face orice ca să salveze Havenul. Îi va câștiga încrederea, o va minți și o va seduce pentru a-și îndeplini misiunea.

   Provocarea a fost acceptată.
Despre autor:  Simona Stoica   S-a născut în noiembrie 1991. După ce studiile de economie începute s-au dovedit împotriva unei direcții creative, decide să urmeze cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.
Alumna AIESEC Bucuresti – 3 ani de voluntariat pe Comunicare si Alumni Development.
 Pregătește un proiect editorial online.

Un comentariu: