marți, 19 august 2014

Book haul + TBR + Whish List

   Vara, vacanța și căldura și-au spus cuvântul pe blogul meu...pe scurt mi-a fost cam lene să postez ceva. Bine măcar că lenea asta nu s-a simțit și când vine vorba de citit. Am încercat să-mi fac timp pentru cărți, iar azi am să vă prezint câteva din achizițiile recente.
   Am să încep cu cele pe care le-am citit deja și am să le fac și o scurtă prezentare, în caz că nu le-ați citit să vă faceți o idee despre ce e vorba și am să-mi spun și eu părerea despre ele.



1. Destine la limită - Katie McGarry.
   Am tot auzit de cartea asta pe diverse bloguri și mulți o recomandau așa că am vrut neapărat să o citesc. Unde mai pui că îmi plăcea coperta foarte mult. Pe cât de încântată am fost de faptul că am cartea pe atât de dezamăgită am fost de conținut. Împușcați-mă, dar mie nu mi-a plăcut. A fost mai ok decât ale cărți care mi-au irosit timpul, dar nu m-a dat pe spate deloc! 
  Cartea prezintă povestea lui Noah și Echo, doi adolescenți ce se îndrăgostesc și au de înfruntat diverse probleme. Deși la început cartea promitea multe, undeva pe la jumătate a devenit previzibilă și plictisitoare. Am reușit totuși să o termin, poate de aceea i-am dat trei stele pe Goodreads.
  Personajul Echo mi-a fost foarte antipatică și m-a enervat groaznic. Cum deschidea ea gura să zică ceva îmi venea să fac asta:



2. Tristeți de sucub - Richelle Mead
   Mi-a plăcut mult Academia Vampirilor (scrisă tot de Richelle Mead) și am zis că trebuie să mai citesc o carte semnată de ea. Deși e primul volum nu mă pot pronunța încă cu privirea la întreaga serie. Totuși prevăd că o să-mi placă mult, cel puțin așa sper.
   Georgina Kincaid este o creatură supranaturală, un sucub(pe scurt o creatură ce se rănește cu energia oamenilor). Lăsând la o parte latura ei întunecată și faptul că printre prieteni ei se numără vampiri și demoni, Georgina este un personaj fascinant. Cartea e foarte bine scrisă, te ține în priză și nu e deloc previzibilă și abia aștept să citesc și volumul 2. Am să fac o recenzie la întreaga serie....de îndată ce o termin. Până acum impresia pe care mi-a lăsato este ceva de genul :


3. Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes - Cristina Nemerovschi
  Când am cumpărat cartea asta nu știam exact la ce să mă aștept, mai citisem o carte a Cristinei(nymphette_dark99), dar după primele zece pagini mi-am dat seama că nu se aseamănă câtuși de puțin. Cartea asta e comedie pură, am râs de una singură în timp ce o citeam. A fost o lectură plăcută, amuzantă, ușoară și o recomand tuturor (chiar și celor care până acum nu s-au împăcat cu stilul mai dur al autoarei).
    Gigi Anghelescu e un fel de Mr. Bean al lumi literare românești. Cel puțin în mintea mea :))


 Oricum hats off' Cristina...I did not see that comming. Sau ca să spun mai pe românește: m-a dat pe spate finalul rău de tot. Și reacția mea a fost așa :



Cam astea au fost cărțile citite în ultimul timp. Azi m-am apucat de volumul doi din seria Georgina Kincaid, iar pe viitor vreau să citesc Alegerea de Kiera Cass și primul volum Căderea din seria Cele nouă vieți ale lui Chloe King.



Wish List!!!

Iată câteva cărți pe care mi-aș dori să le cumpăr(și să le citesc) în viitorul apropiat. Unele din ele îmi fac de ceva vreme cu ochiul, dar nu am ajuns încă să mi le cumpăr.


   


   Acestea au fost cărțile pe care le-am citit în ultimul timp și pe care le voi citi...cât de curând. Vă doresc numai bine și să vă bucurați de vară! 


6 comentarii:

  1. Și eu vreau să-mi iau "Oameni, îngeri și demoni", sună prea bine cartea, abia aștept să am ocazia să mi-o cumpăr :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și eu o vreau neapărat, doar că pe moment mai am ceva cărți cumpărate ce vreau să le citesc :D Am văzut mai multe cărți faine pe net, dar am ales să le menționez doar pe acestea patru.

      Ștergere
  2. "Oameni, îngeri și demoni" o vreau si eu, Paranormal ti-o recomand! E o lectura potrivita de vara, foarte interesanta.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult spor la citit!
    Pe mine nu prea mă atrage Evernight, dar sunt chiar curioasă cu privire la ,,Oameni, îngeri şi demoni'' :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am auzit de la mulți că ar fi faină, bănuiesc că o sa mă conving când o să o citesc.

      Ștergere