miercuri, 20 august 2014

SUMMERTIME MADNESS BOOK TAG

Am văzut de dimineață la cineva leapșa asta, iar acum am primit-o de la Leontina.... so here we go :)






1. Arată o carte cu o copertă care să inspire vara! de exemplu: soare, mare etc.
  
   Nu prea am cărți a căror copertă să se încadreze aici. Singura cu ceva mare în fundal ar fi Nymphette_dark99. Am dat cartea împrumut așa că o să postez o poză luată de pe net. 


2. Alege un loc fictiv care ar fi destinația perfectă pentru vacanța de vară.

  Poate o să vi se pară ciudată alegerea mea, dar mereu mi-am dorit să vizitez Capitolul(din seria Jocurile Foamei). Sigur oameni de acolo au un fetish ciudat pentru copii ce se măcelăresc într-o arenă, dar trecem cu vederea. Cel puțin în film locul arată super, unde mai pui tehnologia de care dispun.



3. Ești pe cale să zbori cu avionul până la locul tău de vacanță. Ce carte îți iei cu tine care să dureze întreg zborul? 

  Seria Georgina Kincaid de Richelle Mead. Momentan sunt la volumul 2, dar sunt convinsă că sunt destule cărți în serie ca să-mi ajungă pe drum ^_^




4. Ai un caz de summertime sadness, ce carte veselă alegi pentru a-ți reda zâmbetul pe buze? 

   Pfff....nu cred că am cărți prea vesele prin bibliotecă.Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes, a fost destul de amuzantă. Nu lăsați coperta să vă sperie, am râs mult la cartea asta.



5. Ești pe plajă singur/ă, ce personaj fictiv ai vrea ca și companie (beach babe, if you know what I mean)? (puteți alege mai mulți)

   Aici îmi trebuie un post separat :)) De unde să încep????

a) Dimitri Belinkov - Academia Vampirilor
       ....need I say more?



b) Finnick Odair - Jocurile Foamei
   ....am făcut o pasiune pentru tipul acesta :)


c) Dan - Ultimul avanpost
   ....nu am o poză, dar în mintea mea tipul e al naibii de hot :) și nu m-ar deranja să rămân blocată cu el în baia unui club(cine a citit cartea știe la ce mă refer)



6. Pentru a-ți asorta înghețata vrei un icy cool sidekick. (n-am idee cum să traduc asta ca să aibă sens) Ce personaj sidekick alegi? 

   Vroiam să o iau pe Aneke din Ultima vrăjitoare din Transilvania, dar a luat-o Leontina deja...așa că mă mulțumesc cu Katniss Everdeen.


7. Împarte atmosfera de vară! Cui îi dai tagul mai departe? 

   Nu obișnuiesc să dau tag-uri așa că cine vrea e invitatul meu.

2 comentarii:

  1. Foarte draguta leapsa/tag, m-ai facut curioasa in legatura cu cartea „Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e drăguță, la fel sunt și celelalte :D Sper să îți placă.

      Ștergere