luni, 9 martie 2015

Cristina Nemerovschi e Anna Vary!?!

   Probabil ați auzit de seria fantasy Ultima vrăjitoare din Transilvania scrisă de Anna Vary.  Primele două volume au apărut de ceva vreme și știu mulți care așteaptă cu nerăbdare volumul 3(inclusiv eu). Ceea ce mulți nu se așteptau e că autoarea Anna Vary e de fapt Cristina Nemerovschi (autoarea triologiei Sânge satanic, Pervertirea, Păpușile).




    Acum un an, cred, îi spuneam unei prietene pe e-mail că am bănuiala asta, i-am explicat și motivele, dar nu a vrut să mă creadă. Astăzi am și anunțul oficial făcut de Alexandru Voicescu (Herg Benet) la Ediţia 101 a clubului de lectură Institutul Blecher.
     Puteți urmări înregistrarea mai jos. La 1:31:23 e momentul în care se afirmă clar că cea care a scris seria Ultima vrăjitoare din Transilvania e de fapt Cristina Nemerovschi.



    Cred că asta va fi un mic șoc pentru cei care au afirmat de multe ori pe bloguri că nu le place Cristina Nemerovschi, dar au ridicat-o în slăvi pe Anna Vary. Sorry guys!

4 comentarii:

  1. Nu creeeeddddd!!!! Nu se poate așa ceva =))
    Dar, felicitări, se pare că ai avut dreptate. Deci autoarea e în stare să scrie și chestii mai normale și fără limbaj dur, ca să nu-i zic altfel. În fine...
    Dar eu tot voi susține că nu-mi place autoarea, pur și simplu are un stil care nu e pentru mine, și mi se pare ciudat cât de diferit e scrisă Ultima vrăjitoare din Transilvania. Oh well, acum măcar am aflat de ce vol 3 e pe lista de așteptare de atâta timp, deja am uitat multe lucruri care s-au întâmplat în cele două volume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) cred că o să le recitesc înainte să apară vol 3 si eu, că mai nou mă lasă memoria :P

      Ștergere
  2. Asta da veste neasteptata! :))
    N-am apucat sa citesc nicio carte de-a autoarei, dar se afla pe lista mea toate. Chiar sunt curioasa in privinta lor. :)

    RăspundețiȘtergere